Modern och trivsam fest- och möteslokal centralt belägen i Hässleholm för upptill 100 personer med prisvärd restaurangservice.

 
    Lokalerna är så utformade att de passar vid de flesta tillfällen, som födelsedagsfester, bröllop, begravningar, konferenser m.m. och är populärt för privata tillställningar och föreningsmöten.  
  VÄLKOMMEN   │   HISTORIA   │   MAT & FESTSERVICE   │   KONTAKT   │   BOKNING   │   PRISER
 
   

Bokning av Göingehuset

   
Du finner bokningskalendern här, där du kan se om lokalen är ledig den önskade dagen. Om önskad tid är ledig v.v. sänd dina önskemål om reservering av lokalen genom att genom att maila till bokninggoingehuset@gmail.com.
Skriv uppgifter om namn, adress, telefon, mailadress, samt vilket datum som du vill hyra lokalen. Du får en bekräftelse inom de närmaste dagarna.
Betalning med bokningsnumret som referens skall ske i förskott till vårt bankgiro 867-1828 inom 30 dagar efter bekräftad bokning, dock måste hyran alltid vara betald innan hyresdagen. Vid utebliven betalning stryks reservationen. För mer information läs hyresvillkoren.

  Du välkommen att ringa till Margit Sylvan på telefon 0705-16 08 28 eller   bokninggoingehuset@gmail.com för ytterligare information.
 


Se om lokalen är ledig
Hitta hit

 
 
Fastighets AB Göingehuset
Folke Zetterwalls gata 4
28133 Hässleholm
0451- 135 52
Göingehuset
0451-135 52
www.goingehuset.se
Karta
Alexander Catering AB
0733-96 44 52
alexander.cateringab@gmail.com
Bokningskalendern
Se om lokalen är ledig
Bokning
Hyresvillkor